Referenties

Marc Denayer: “Opleidingen op maat, mét impact”

Met meer dan 25 jaar ervaring bij verschillende internationale farmabedrijven schakelde Marc Denayer al diverse trainers in, meestal in verband met de diensten Drug Safety en Medical Affairs, waarbinnen zijn medewerkers vaak voor uiteenlopende uitdagingen komen te staan. “Bart toont hoe ze daaraan het hoofd kunnen bieden, mét succes.” 

bekijk de case

Sofie Vergult (Atlas Copco): “Medewerkers staan meer zelfzeker voor een groep”

Als vicepresident HR van de Power Technique Service bij Atlas Copco staat Sofie Vergult onder meer in voor de coaching van de afdeling in Wilrijk. Bij het bedrijf stimuleren ze kennisdeling onder medewerkers, die daarvoor als elkaars coach dienst doen. Om hun vaardigheden te verbeteren, vroeg Sofie BrainTrain om een training ‘Train the Trainer’. “De aanpak van Bart werpt zijn vruchten af.”

bekijk de case

Wat zeggen deelnemers?

Ik klopte bij Bart aan om beter feedback te kunnen geven. Mijn verwachtingen werden volledig ingelost en zelfs overtroffen. Bart leerde mij verschillende technieken om mijn emoties de baas te blijven, helder te communiceren en ervoor te zorgen dat anderen zich niet opwinden bij negatieve feedback.

Krystyna Krywen, Language Consultant - Agataal Taalopleidingen

Bart is een enthousiaste trainer die origineel en verrassend uit de hoek komt. Bovendien is hij als coach empathisch, doelgericht en to the point. Hij weet moeiteloos mensen te motiveren om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken.

Sabine Ballet, HR & Office Manager – Atlas Copco Rental

Bart is een zeer competente trainer en coach die in staat is om de aandacht te trekken van een veeleisend en kritisch publiek. Hij is enthousiast, creatief en gepassioneerd door zijn vak. Daarnaast heeft hij een goed gevoel voor humor en werkt hij klantgericht. Zijn trainingen zijn een aanrader!

Fabienne Renders, Learning & Development Consultant

Bart slaagt erin om complexe relaties op de werkvloer snel en correct in te schatten en doet dit op een bijzonder integere manier. Hij reikt concrete tools aan om het maximum uit een situatie of organisatie te halen. Bart verpersoonlijkt de combo van analytisch denken en creativiteit perfect.

Veroniek De Mulder, CEO – ODTH First Class Logistics

Als manager wou ik meer inzicht krijgen in de verhoudingen tussen collega's en leidinggevenden en duidelijke richtlijnen leren geven. De opleiding van Bart heeft me geholpen om heldere structuren op te bouwen en het overzicht te bewaren met oog op ‘change’. Ook heb ik de kracht van empathie leren toepassen. Een ware eyeopener!

Sven Polfliet, Sales Engineer - Hyline

De training van Bart was niet enkel een zeer goede opfrissing, maar leverde ook tal van waardevolle inzichten op. Met de aangeleerde technieken, modellen en begrippen kon ik meteen aan de slag.

Daniel Howett, Coach Klantendienst – Van Gansewinkel

De opleiding van Bart beantwoordde integraal aan mijn verwachtingen en was bovendien toepasbaar in mijn dagelijkse werkomgeving. Ook leerde ik verrassend interessante aspecten rond change management en bedrijfsvisie. Daarbovenop werd ik me bewuster van mijn persoonlijke valkuilen.

Bruno De Geest, Manager ICT Applicaties – ZNA

Met een opleiding van Bart wou ik vooral mijn eigen visie op leidinggeven verbreden. Ik leerde mijn vaardigheden bijschaven en de impact van gevoelens bij communiceren. Dankzij de concrete tools van Bart ga ik nu structureler om met feedback. Kortom: het traject was een ware verrijking!

Rik Wynants, Coach - Actos Consulting

Mijn doelstelling was vooral leren hoe ik correcte en kwalitatieve feedback formuleer. Dankzij de vele oefeningen en tips geef ik nu op een directe en assertieve manier feedback.

Karine Vandermosten, FOD P&O

Ik wou leren hoe ik omga met verbale agressie en op welke manier ik een gesprek afrond als anderen hun gelijk willen krijgen. Dankzij de concrete tips werden mijn verwachtingen ruimschoots ingelost.

Anneleen Mannaerts, Medewerkster - Brusselse gemeenschapscentra

Mijn ervaring met Bart? Zijn tools, materiaal en stijl zijn die van een echte professional. Bart is een zeer sterke trainer die het beste uit mensen haalt, ongeacht hun achtergrond en motivatie. Hij doet dit met een combinatie van kennis, energie en een goed gevoel voor humor.

Marc Neyrinck, Consultant - AddBusiness

Ik klopte bij Bart aan voor tips om functioneringsgesprekken te voeren, omdat die soms stroef verlopen. Bart loste de verwachtingen volledig in. Ik kreeg concrete tools aangereikt, zowel op het vlak van voorbereiding als uitvoering. Vandaag vertrek ik niet meer alleen vanuit mijn eigen standpunt, maar ook uit dat van de medewerker. Ik kan hen nu ook motiveren om zich bewuster te zijn van hun eigen keuzes en de gevolgen daarvan.

Karen Declercq, Diensthoofd - CM Leuven

Bart is een creatieve en dynamische trainer die je ‘brains’ uitdaagt om op een hoger creatief niveau te denken. Resultaat gegarandeerd!

Cathy Camertijn, Chief - Lessnow

Hoe geef ik op een correcte, menselijke manier feedback? Met die vraag trok ik naar Bart. Zijn opleiding was verrijkend: ik leerde hoe ik slecht nieuws kan brengen, hoe ik goede feedback geef en welke gesprekstechnieken ik daarbij hanteer.

Anouk Courtin, Verantwoordelijke communicatie - VLIR-UOS

Bart is een uitstekende trainer én coach. Hij maakt keer op keer het verschil en boekt resultaat, of hij dat nu 1-on-1 of 1-to-many doet. Een professional van topklasse, die bovendien drie talen spreekt. Ik werkte zelden samen met iemand die continu op zo'n hoog niveau werkt.

Jan Mertens, Headhunter & Recruiter ICT Sales - Partner G-Consult & Service NV

Bart is voor mij een heel bijzondere trainer. Op het eerste gezicht leek hij mij een doorsnee corporate ‘haai’, maar ik liet mijn vooroordeel al snel varen. Hij gaf zijn training met veel integriteit, speelsheid en kwetsbaarheid. Ik heb dan ook enorm veel bewondering voor hem. Zijn trainingen zijn een echte aanrader!

Frederik Chan, Managing partner - CN Consult

Bart stelt je in staat om zelf dynamische presentaties te geven en geeft je zelfvertrouwen een flinke boost. Je gaat met veel bruikbare tools aan de slag. Een ware aanrader!

Inge De Vrieze, Projectmanager - OVAM

Een training volgen bij Bart is een ingrijpende, persoonlijke ervaring. Hij speelt moeiteloos in op de vragen van deelnemers, laat je diep in jezelf graven en kadert daarbij zorgvuldig het proces. Op een professionele, toegewijde en integere manier haalt hij het beste uit elk individu naar boven, ongeacht het domein.

Lies Martens, Communicatie- en mediatrainer, presentatrice

Bart is een zeer toegewijde en bekwame coach die op een duidelijke en objectieve manier opleiding en coaching geeft. Je houdt er zeker en vast waardevolle inzichten en competenties aan over!

Patrick Houbrechts, Zaakvoerder - Cor Salus en Ad-Visio

Bart haalt het beste in jezelf naar boven. Hij is een uitstekende coach en trainer, omdat hij ook blijft investeren in zijn eigen ontwikkeling. Die kennis, ervaring en inzichten deelt hij graag met anderen

Lieven Buyse, Trainer, Coach & Partner - Expert Academy

Tijdens een drie uur durende training deed Bart zijn belangrijkste inzichten rond Mind Mapping uit de doeken. Hij demonstreerde duidelijk het nut en de voordelen, op een zeer interactieve en aangename manier. Bart is een echte expert en draagt zijn kennis als trainer optimaal over.

Raf Van Puyvelde, Managing director - 4P square

Bart verstaat zijn vak: hij traint helder, to-the-point en met gevoel voor humor. Hij beschikt over een liefdevolle nuchterheid, wat zijn trainingen heel aangenaam maakt om te volgen.

Anja Moortgat, Executive coach, Leadership trainer en spreker - Powervrouwen

De drie woorden die Bart beschrijven? Een expert, in alle opleidingen die hij geeft. Gedreven, om de doelstellingen te halen. En een bijzonder fijne mens om mee samen te werken.

Steven Luysterborg, Consultant Trainer - Resultact

Deze opleiding verschilt van andere op verschillende manieren: No slides. Veilige leeromgeving werd zichtbaar door de aangebrachte casussen. Er werden geen theoretische voorbeelden maar echte situaties aangebracht. Wat voor mij echt het verschil maakte, is het op zoek gaan naar overtuigingen om eigen gedrag en dat van anderen beter te begrijpen Bart creëert een veilige leeromgeving, maakt mooie visuele ondersteuning en past het tempo aan, aan energiepeil van de deelnemers.

Anoniem,

Knap vind ik de waarheidsgetrouwe trainingsimulaties, geweldig inlevingsvermogen. Ik heb geen enkele tip, het is blijvend interessant, wordt nooit vervelend, aanstekelijke opleidingen.

Anoniem,

Bart wist me gedurende die 4 dagen te boeien vanaf de eerste tot de laatste 5 minuten! Als enige tip heb ik : «Goh, blijf uzelf, knap werk!»

Anoniem,

De bloemetjes en de pluimpjes gaan vooral naar Barts gedrevenheid en de wil dat zijn deelnemers er iets van opsteken.

Wim Cauwelaers, Supervisor Quotations & Technical Training Coordinator

Zeer goed opgebouwde training, geen voorgeprogrammeerde ppt’s maar helder gedocumenteerde tekeningen die groeien tijdens de uiteenzetting en tevens mooi in kleur geaccentueerd. De trainer kan de groep heel goed meenemen en vooral bijhouden tijdens de sessie. Heel competent in de materie. (Streelt misschien zijn ego … maar dat is mijn oprechte overtuiging :-))

Johan Vandewater,

De training Transformational Leadership heeft me geholpen om nog eens goed stil te staan bij mijn huidige manier van leidinggeven en daarin opnieuw bewuste keuzes te maken. Na het maken van bewuste keuzes krijg je ook tools aangereikt om volgens die bewuste keuzes te handelen en meer rendement te halen uit je leidinggeven en uiteindelijk jezelf en je team.

Klaas-Pieter de Mol, Sr. Manager Customer Service & Projects

Blijf zo gemotiveerd en begeesterend training geven!

Wim De Ridder, Teamleader

De opleiding verschilt van andere opleidingen doordat ze zeer concreet is met veel ruimte voor discussie en inbreng vanuit de deelnemers. Ook het rollenspel met eigen cases is een meerwaarde. Ik wil graag de trainer als compliment geven dat hij er niet alleen als trainer maar ook als authentieke persoon stond.

Johan Timmermans, Manager Field Service & Technical helpdesk

Er zijn meerdere zaken waarin deze training het verschil maakte met andere die ik al volgde maar als ik er nu 1 moet noemen is het de tip dat het in een wat lastiger 1-op-1 gesprek heel effectief is om mee te veren en om te buigen, waardoor je met minder weerstand toch bij het gewenste resultaat kan komen. (Up-/down en lateral chunking zal ook nog lang blijven hangen :)) Ik vond vooral de voorbereiding op de training door de deelnemers opvallend goed, waarbij je de verantwoordelijkheid om jezelf te ontwikkelen als manager heel erg bij de persoon zelf neerlegt. Een meer praktisch compliment vind ik Barts talent om zaken te visualiseren, waardoor het beter onthouden wordt. Ik heb voor Bart eigenlijk geen tips; prima gedaan!

Klaas-Pieter de Mol, Sr. Manager Customer Service & Projects

Atlas Copco Rental
ODTH First Class Logistics
Hyline
Van Gansewinkel
ZNA
FOD P&O
Brusselse gemeenschapscentra
CM Leuven
VLIR-UOS
OVAM
4P square
Council of Europe
Proximus SpearIT
ELO Touch
herita
Contrast Law
Janssen Pharmaceutica
NuSkin
Sony
Argenta
Ageas
Belfius
Bosch
Deloitte
Lessius
Stad Antwerpen
VDAB
Vlaamse Overheid
Wolters Kluwer
Oxurion
Dimension data
IC Group
Thrombogenics
Streamz
Siemens
Remmers
C Paramedics
CWS
Elements
Mithra
Universiteit Antwerpen
ESC
FRANKE
Solvari
PSLab
Exellys
Bannister
Enstar
Fluxys
Edmac
AG Insurance
Manuchar
FACQ