In-company training voor professionals

Je organisatie, afdeling of team wil meer impact bij het behalen van het resultaat? Of je wil zelf je groeien en vaardigheden versterken? In beide situaties kan je bij BrainTrain terecht. Samen brengen we jouw doelstellingen en bijhorende leerbehoeften in kaart. Zo garandeer je een concreet resultaat waar je echt mee vooruit kan. We voorzien opleidingen voor groepen, maar even goed individueel, op jouw maat.

bekijk het volledige aanbod

Wat zeggen deelnemers?

Als manager wou ik meer inzicht krijgen in de verhoudingen tussen collega's en leidinggevenden en duidelijke richtlijnen leren geven. De opleiding van Bart heeft me geholpen om heldere structuren op te bouwen en het overzicht te bewaren met oog op ‘change’. Ook heb ik de kracht van empathie leren toepassen. Een ware eyeopener!

Sven Polfliet

Mijn doelstelling was vooral leren hoe ik correcte en kwalitatieve feedback formuleer. Dankzij de vele oefeningen en tips geef ik nu op een directe en assertieve manier feedback.

Karine Vandermosten

Waarom Braintrain

Al sinds 2005 biedt BrainTrain professionele training en coaching aan professionals. Met een uitgebreide bedrijfsbagage als achtergrond en een mix van trainingsexepertise met coachingattitude, zoeken we samen met jou naar een oplossing die het verschil maakt.

lees meer over onze aanpak