In-company training voor professionals

Je organisatie, afdeling of team wil meer impact bij het behalen van het resultaat? Of je wil zelf je groeien en vaardigheden versterken? In beide situaties kan je bij BrainTrain terecht. Samen brengen we jouw doelstellingen en bijhorende leerbehoeften in kaart. Zo garandeer je een concreet resultaat waar je echt mee vooruit kan. We voorzien opleidingen voor groepen, maar even goed individueel, op jouw maat.

bekijk het volledige aanbod

Wat zeggen deelnemers?

Er zijn meerdere zaken waarin deze training het verschil maakte met andere die ik al volgde maar als ik er nu 1 moet noemen is het de tip dat het in een wat lastiger 1-op-1 gesprek heel effectief is om mee te veren en om te buigen, waardoor je met minder weerstand toch bij het gewenste resultaat kan komen. (Up-/down en lateral chunking zal ook nog lang blijven hangen :)) Ik vond vooral de voorbereiding op de training door de deelnemers opvallend goed, waarbij je de verantwoordelijkheid om jezelf te ontwikkelen als manager heel erg bij de persoon zelf neerlegt. Een meer praktisch compliment vind ik Barts talent om zaken te visualiseren, waardoor het beter onthouden wordt. Ik heb voor Bart eigenlijk geen tips; prima gedaan!

Klaas-Pieter de Mol

Bart is een zeer competente trainer en coach die in staat is om de aandacht te trekken van een veeleisend en kritisch publiek. Hij is enthousiast, creatief en gepassioneerd door zijn vak. Daarnaast heeft hij een goed gevoel voor humor en werkt hij klantgericht. Zijn trainingen zijn een aanrader!

Fabienne Renders

Waarom Braintrain

Al sinds 2005 biedt BrainTrain professionele training en coaching aan professionals. Met een uitgebreide bedrijfsbagage als achtergrond en een mix van trainingsexepertise met coachingattitude, zoeken we samen met jou naar een oplossing die het verschil maakt.

lees meer over onze aanpak