In-company training voor professionals

Je organisatie, afdeling of team wil meer impact bij het behalen van het resultaat? Of je wil zelf je groeien en vaardigheden versterken? In beide situaties kan je bij BrainTrain terecht. Samen brengen we jouw doelstellingen en bijhorende leerbehoeften in kaart. Zo garandeer je een concreet resultaat waar je echt mee vooruit kan. We voorzien opleidingen voor groepen, maar even goed individueel, op jouw maat.

bekijk het volledige aanbod

Wat zeggen deelnemers?

Bart wist me gedurende die 4 dagen te boeien vanaf de eerste tot de laatste 5 minuten! Als enige tip heb ik : «Goh, blijf uzelf, knap werk!»

Anoniem

De opleiding verschilt van andere opleidingen doordat ze zeer concreet is met veel ruimte voor discussie en inbreng vanuit de deelnemers. Ook het rollenspel met eigen cases is een meerwaarde. Ik wil graag de trainer als compliment geven dat hij er niet alleen als trainer maar ook als authentieke persoon stond.

Johan Timmermans

Waarom Braintrain

Al sinds 2005 biedt BrainTrain professionele training en coaching aan professionals. Met een uitgebreide bedrijfsbagage als achtergrond en een mix van trainingsexepertise met coachingattitude, zoeken we samen met jou naar een oplossing die het verschil maakt.

lees meer over onze aanpak