In-company training voor professionals

Je organisatie, afdeling of team wil meer impact bij het behalen van het resultaat? Of je wil zelf je groeien en vaardigheden versterken? In beide situaties kan je bij BrainTrain terecht. Samen brengen we jouw doelstellingen en bijhorende leerbehoeften in kaart. Zo garandeer je een concreet resultaat waar je echt mee vooruit kan. We voorzien opleidingen voor groepen, maar even goed individueel, op jouw maat.

bekijk het volledige aanbod

Wat zeggen deelnemers?

Deze opleiding verschilt van andere op verschillende manieren: No slides. Veilige leeromgeving werd zichtbaar door de aangebrachte casussen. Er werden geen theoretische voorbeelden maar echte situaties aangebracht. Wat voor mij echt het verschil maakte, is het op zoek gaan naar overtuigingen om eigen gedrag en dat van anderen beter te begrijpen Bart creëert een veilige leeromgeving, maakt mooie visuele ondersteuning en past het tempo aan, aan energiepeil van de deelnemers.

Anoniem

De training Transformational Leadership heeft me geholpen om nog eens goed stil te staan bij mijn huidige manier van leidinggeven en daarin opnieuw bewuste keuzes te maken. Na het maken van bewuste keuzes krijg je ook tools aangereikt om volgens die bewuste keuzes te handelen en meer rendement te halen uit je leidinggeven en uiteindelijk jezelf en je team.

Klaas-Pieter de Mol

Waarom Braintrain

Al sinds 2005 biedt BrainTrain professionele training en coaching aan professionals. Met een uitgebreide bedrijfsbagage als achtergrond en een mix van trainingsexepertise met coachingattitude, zoeken we samen met jou naar een oplossing die het verschil maakt.

lees meer over onze aanpak