In-company training voor professionals

Je organisatie, afdeling of team wil meer impact bij het behalen van het resultaat? Of je wil zelf je groeien en vaardigheden versterken? In beide situaties kan je bij BrainTrain terecht. Samen brengen we jouw doelstellingen en bijhorende leerbehoeften in kaart. Zo garandeer je een concreet resultaat waar je echt mee vooruit kan. We voorzien opleidingen voor groepen, maar even goed individueel, op jouw maat.

bekijk het volledige aanbod

Wat zeggen deelnemers?

Bart is voor mij een heel bijzondere trainer. Op het eerste gezicht leek hij mij een doorsnee corporate ‘haai’, maar ik liet mijn vooroordeel al snel varen. Hij gaf zijn training met veel integriteit, speelsheid en kwetsbaarheid. Ik heb dan ook enorm veel bewondering voor hem. Zijn trainingen zijn een echte aanrader!

Frederik Chan

Bart verstaat zijn vak: hij traint helder, to-the-point en met gevoel voor humor. Hij beschikt over een liefdevolle nuchterheid, wat zijn trainingen heel aangenaam maakt om te volgen.

Anja Moortgat

Waarom Braintrain

Al sinds 2005 biedt BrainTrain professionele training en coaching aan professionals. Met een uitgebreide bedrijfsbagage als achtergrond en een mix van trainingsexepertise met coachingattitude, zoeken we samen met jou naar een oplossing die het verschil maakt.

lees meer over onze aanpak