In-company training voor professionals

Je organisatie, afdeling of team wil meer impact bij het behalen van het resultaat? Of je wil zelf je groeien en vaardigheden versterken? In beide situaties kan je bij BrainTrain terecht. Samen brengen we jouw doelstellingen en bijhorende leerbehoeften in kaart. Zo garandeer je een concreet resultaat waar je echt mee vooruit kan. We voorzien opleidingen voor groepen, maar even goed individueel, op jouw maat.

bekijk het volledige aanbod

Wat zeggen deelnemers?

Met een opleiding van Bart wou ik vooral mijn eigen visie op leidinggeven verbreden. Ik leerde mijn vaardigheden bijschaven en de impact van gevoelens bij communiceren. Dankzij de concrete tools van Bart ga ik nu structureler om met feedback. Kortom: het traject was een ware verrijking!

Rik Wynants

Knap vind ik de waarheidsgetrouwe trainingsimulaties, geweldig inlevingsvermogen. Ik heb geen enkele tip, het is blijvend interessant, wordt nooit vervelend, aanstekelijke opleidingen.

Anoniem

Waarom Braintrain

Al sinds 2005 biedt BrainTrain professionele training en coaching aan professionals. Met een uitgebreide bedrijfsbagage als achtergrond en een mix van trainingsexepertise met coachingattitude, zoeken we samen met jou naar een oplossing die het verschil maakt.

lees meer over onze aanpak