In-company training voor professionals

Je organisatie, afdeling of team wil meer impact bij het behalen van het resultaat? Of je wil zelf je groeien en vaardigheden versterken? In beide situaties kan je bij BrainTrain terecht. Samen brengen we jouw doelstellingen en bijhorende leerbehoeften in kaart. Zo garandeer je een concreet resultaat waar je echt mee vooruit kan. We voorzien opleidingen voor groepen, maar even goed individueel, op jouw maat.

bekijk het volledige aanbod

Wat zeggen deelnemers?

Bart is een zeer competente trainer en coach die in staat is om de aandacht te trekken van een veeleisend en kritisch publiek. Hij is enthousiast, creatief en gepassioneerd door zijn vak. Daarnaast heeft hij een goed gevoel voor humor en werkt hij klantgericht. Zijn trainingen zijn een aanrader!

Fabienne Renders

Bart is een zeer toegewijde en bekwame coach die op een duidelijke en objectieve manier opleiding en coaching geeft. Je houdt er zeker en vast waardevolle inzichten en competenties aan over!

Patrick Houbrechts

Waarom Braintrain

Al sinds 2005 biedt BrainTrain professionele training en coaching aan professionals. Met een uitgebreide bedrijfsbagage als achtergrond en een mix van trainingsexepertise met coachingattitude, zoeken we samen met jou naar een oplossing die het verschil maakt.

lees meer over onze aanpak