In-company training voor professionals

Je organisatie, afdeling of team wil meer impact bij het behalen van het resultaat? Of je wil zelf je groeien en vaardigheden versterken? In beide situaties kan je bij BrainTrain terecht. Samen brengen we jouw doelstellingen en bijhorende leerbehoeften in kaart. Zo garandeer je een concreet resultaat waar je echt mee vooruit kan. We voorzien opleidingen voor groepen, maar even goed individueel, op jouw maat.

bekijk het volledige aanbod

Wat zeggen deelnemers?

Bart wist me gedurende die 4 dagen te boeien vanaf de eerste tot de laatste 5 minuten! Als enige tip heb ik : «Goh, blijf uzelf, knap werk!»

Anoniem

Bart haalt het beste in jezelf naar boven. Hij is een uitstekende coach en trainer, omdat hij ook blijft investeren in zijn eigen ontwikkeling. Die kennis, ervaring en inzichten deelt hij graag met anderen

Lieven Buyse, Trainer

Waarom Braintrain

Al sinds 2005 biedt BrainTrain professionele training en coaching aan professionals. Met een uitgebreide bedrijfsbagage als achtergrond en een mix van trainingsexepertise met coachingattitude, zoeken we samen met jou naar een oplossing die het verschil maakt.

lees meer over onze aanpak