In-company training voor professionals

Je organisatie, afdeling of team wil meer impact bij het behalen van het resultaat? Of je wil zelf je groeien en vaardigheden versterken? In beide situaties kan je bij BrainTrain terecht. Samen brengen we jouw doelstellingen en bijhorende leerbehoeften in kaart. Zo garandeer je een concreet resultaat waar je echt mee vooruit kan. We voorzien opleidingen voor groepen, maar even goed individueel, op jouw maat.

bekijk het volledige aanbod

Wat zeggen deelnemers?

Bart is een creatieve en dynamische trainer die je ‘brains’ uitdaagt om op een hoger creatief niveau te denken. Resultaat gegarandeerd!

Cathy Camertijn

Hoe geef ik op een correcte, menselijke manier feedback? Met die vraag trok ik naar Bart. Zijn opleiding was verrijkend: ik leerde hoe ik slecht nieuws kan brengen, hoe ik goede feedback geef en welke gesprekstechnieken ik daarbij hanteer.

Anouk Courtin

Waarom Braintrain

Al sinds 2005 biedt BrainTrain professionele training en coaching aan professionals. Met een uitgebreide bedrijfsbagage als achtergrond en een mix van trainingsexepertise met coachingattitude, zoeken we samen met jou naar een oplossing die het verschil maakt.

lees meer over onze aanpak