Over BrainTrain

Bij BrainTrain kan je terecht voor training in soft skills en personal coaching, om zowel de relatie met jezelf als die met anderen te bevorderen. En dat binnen tal van domeinen: van assertiviteit over emotionele intelligentie tot verbindende communicatie. We bieden al onze trainingen voor groepen aan, maar je kan ook voor een individueel traject kiezen via onze personal coaching.

Onze filosofie<br>

Onze filosofie

Respect voor ieder levensverhaal: we houden rekening met de verschillende individuen binnen een groep. Iedereen is immers anders: in zijn angsten, maar ook in zijn overtuigingen, waarden en levensverhaal. 

Onze filosofie<br>

Cognitieve psychologie: een fundamentele gedragsverandering is enkel mogelijk als die overeenstemt met je overtuigingen. Daarom leggen we de dieperliggende oorzaken van bepaalde drempels bloot en krijg je de nodige tools om die te overwinnen. Alleen door op het diepere niveau van waarden door te dringen, heeft het aangeleerde proces kans op slagen.  

Onze filosofie<br>

Opleidingen op maat: van BrainTrain krijg je geen kant-en-klare opleidingen, wél sessies op maat. Daarbij is voorafgaand overleg een must. Via een intakegesprek bekijken we telkens hoe we de training maximaal op de noden en wensen van jouw bedrijf, opdrachtgevers, klanten, collega’s … kunnen afstemmen, zowel qua inhoud als qua aanpak. Het resultaat? Een training die dicht aanleunt bij jouw realiteit.

Onze aanpak

We geven trainingen en coaching in de ruime zin. Zo werken wij steeds:

Brain-based

We nemen de leervereisten van de hersenen in acht. Zo hanteren we diverse leerstijlen en werkvormen en kiezen we resoluut voor interactie.

Kostenefficiënt

We organiseren onze trainingen steeds zo efficiënt mogelijk. Daar hoort soms ook een beetje huiswerk bij voor jou. Denk aan het beantwoorden van een aantal vragen ter voorbereiding van een sessie. Om het leerresultaat te optimaliseren, is een aanvullende mix van online en offline trainingen vaak aangewezen. We maken je daarin wegwijs.

Op de lange termijn

Hoewel een eenmalige sessie al een positieve impact kan hebben, biedt een volledig traject het meeste kans op slagen. Met een follow-up na de eigenlijke workshop en tussentijdse leerprikkels pluk je pas echt de vruchten van een training. 

Ons team

Bart Provost

Bart Provost

Master Trainer – Coach

Barts passie is het begeleiden van mensen naar een meer bewuste en effectieve manier van functioneren. Qua leiderschap, onderhandelen en conflicthantering en uiteraard ook op vlak van communicatie. Want met communicatie begint elk verhaal.

 
 
 
 
Ils Sanders

Ils Sanders

Leerarchitect - Facilitator

Samen met jou krijgt Ils de leerdoelen scherp voor jouw team binnen de organisatie. Haar focus bij faciliteren ligt op het definiëren van gemeenschappelijke uitdagingen, het bedenken van creatieve oplossingen en het nemen van ieders verantwoordelijkheid in uitvoering.

Maya Baaij

Maya Baaij

Trainer - Coach

Sleutelwoorden voor Maya zijn verbinding, bewustzijn en groei, in zowel theorie als praktijk. Zij traint, coacht en faciliteert in vertrouwen en gezamenlijkheid groepen en individuen, om met expertise en observaties "onder de oppervlakte" de (leer)doelen te bereiken. 

 
Geert Borms

Geert Borms

Trainer - Coach

Gefascineerd en begeesterd door elke stap in het groeien, ga ik graag samen met mensen op weg. In het proces van kiezen waarheen, begrijpen waarom, weten wat, bepalen hoe, experimenteren met én ontdekken, ben ik graag je sparringpartner.

 
 
Myriam Coperloos

Myriam Coperloos

Trainer - Coach

Myriam is genereus en open voor ideeën. Ze improviseert in wisselende omstandigheden en neemt je mee op ontdekking naar anders, beter, meer of minder,.. Dat maakt ze ook concreet. Veel is mogelijk als mensen wakker worden in hun relaties met anderen. Doen is haar motto.

 
 
 
Lisbeth Peeters

Lisbeth Peeters

Trainer - Coach

Voor Lisbeth begint het allemaal bij bewustwording. Waar zij goed in is, is het ontwikkelen, stimuleren en vergroten van bewustwording. Haar kracht ligt erin om dit op een inside-out manier te doen.

 
 
 
 
 
Yasmina Fadli

Yasmina Fadli

Trainer - Coach

Yasmina’s missie is om levens op een positieve manier te beïnvloeden en het creëren van schitterende toekomsten te vergemakkelijken door de juiste begeleiding aan te bieden. Ze gelooft heel erg dat er een ongelooflijk potentieel schuilt in ieder van ons, ongeacht de levenssituatie of de achtergrond die we hebben. Als meester in out-of-the-box denken laat ze zien hoe jij jouw box kan stretchen, zodat er meer in kan. Meer mogelijkheden, meer kansen, meer opportuniteiten, meer fun.

 
 
 
 
 
 
Evelyn Elaut

Evelyn Elaut

Backoffice-wizard

Administratieve duizendpoot met hands-on mentaliteit en een gezonde dosis ondernemingsgerichte creativiteit. Als ze niet zomaar klaarliggen, gaat ze met u mee op zoek naar de antwoorden op al uw vragen. Aarzel dus niet om even contact te nemen bij opmerkingen, twijfels of complimenten. Tot uw dienst.

 
Frits Wilmsen

Frits Wilmsen

Master Trainer – Coach

Dedicated bezig zijn met leren, ontwikkelen en creativiteit, samen met anderen, beantwoordt aan een diep verlangen van mij. Het mooie aan leiderschapsontwikkeling is, dat het zoveel mogelijkheden biedt om ambities waar te maken. En daar is het mij om te doen; gelukkige mensen, succesvollere bedrijven en een gezondere wereld.

 
 
 
 
Kristel Heyndrickx

Kristel Heyndrickx

Trainer - Coach

Mijn ogen gaan stralen als ik mensen terug in aanraking kan brengen met hun eigen krachtbron, hun innerlijk weten, om zo te worden wie je in wezen bent. In organisaties kan leiderschap de essentiële sleutel vormen die transformatie op gang brengt. In mijn ogen gaat leiderschap om verbinding, het verbinden met je mensen vanuit je hart. Vertrekkend vanuit de verbinding met jezelf. Waarbij kwetsbaarheid, authenticiteit en menselijkheid de fundamentele bouwstenen zijn om een organisatie op te tillen.

 
 
 
 
Vanessa Van Parijs

Vanessa Van Parijs

Consultant Project Management - Trainer

Linda Mahrach

Linda Mahrach

Consultant Project Management - Trainer

Contact

Een vraag over een van onze opleidingen? Meer weten over onze aanpak? Een (vrijblijvende) offerte op maat? Neem dan zeker contact met ons op.

Tot binnenkort!

bart@braintrain.be +32(0)486-85 15 26

Hoe kunnen we je helpen?