Over BrainTrain

Bij BrainTrain kan je terecht voor training in soft skills en personal coaching, om zowel de relatie met jezelf als die met anderen te bevorderen. En dat binnen tal van domeinen: van assertiviteit over emotionele intelligentie tot verbindende communicatie. We bieden al onze trainingen voor groepen aan, maar je kan ook voor een individueel traject kiezen via onze personal coaching.

Onze filosofie<br>

Onze filosofie

Respect voor ieder levensverhaal: we houden rekening met de verschillende individuen binnen een groep. Iedereen is immers anders: in zijn angsten, maar ook in zijn overtuigingen, waarden en levensverhaal. 

Onze filosofie<br>

Cognitieve psychologie: een fundamentele gedragsverandering is enkel mogelijk als die overeenstemt met je overtuigingen. Daarom leggen we de dieperliggende oorzaken van bepaalde drempels bloot en krijg je de nodige tools om die te overwinnen. Alleen door op het diepere niveau van waarden door te dringen, heeft het aangeleerde proces kans op slagen.  

Onze filosofie<br>

Opleidingen op maat: van BrainTrain krijg je geen kant-en-klare opleidingen, wél sessies op maat. Daarbij is voorafgaand overleg een must. Via een intakegesprek bekijken we telkens hoe we de training maximaal op de noden en wensen van jouw bedrijf, opdrachtgevers, klanten, collega’s … kunnen afstemmen, zowel qua inhoud als qua aanpak. Het resultaat? Een training die dicht aanleunt bij jouw realiteit.

Onze aanpak

We geven trainingen en coaching in de ruime zin. Zo werken wij steeds:

Brain-based

We nemen de leervereisten van de hersenen in acht. Zo hanteren we diverse leerstijlen en werkvormen en kiezen we resoluut voor interactie.

Kostenefficiënt

We organiseren onze trainingen steeds zo efficiënt mogelijk. Daar hoort soms ook een beetje huiswerk bij voor jou. Denk aan het beantwoorden van een aantal vragen ter voorbereiding van een sessie. Om het leerresultaat te optimaliseren, is een aanvullende mix van online en offline trainingen vaak aangewezen. We maken je daarin wegwijs.

Op de lange termijn

Hoewel een eenmalige sessie al een positieve impact kan hebben, biedt een volledig traject het meeste kans op slagen. Met een follow-up na de eigenlijke workshop en tussentijdse leerprikkels pluk je pas echt de vruchten van een training. 

Contact

Een vraag over een van onze opleidingen? Meer weten over onze aanpak? Een (vrijblijvende) offerte op maat? Neem dan zeker contact met ons op.

Tot binnenkort!

bart@braintrain.be +32(0)486-85 15 26

Hoe kunnen we je helpen?