Bij BrainTrain kan je terecht voor (bedrijfs)trainingen in soft skills en personal coaching, en dat binnen tal van domeinen: van assertiviteit over leidinggeven tot constructief communiceren.

Brain Train

Professionele training en coaching

Bij BrainTrain kan je terecht voor (bedrijfs)trainingen in soft skills en personal coaching, en dat binnen tal van domeinen: van assertiviteit over leidinggeven tot constructief communiceren.

Waarom training en coaching niet werken

Een training of coaching heeft niet altijd het gewenste effect. We zetten training vaak in als een ‘quick fix’, zonder het onderliggende probleem bij de wortels aan te pakken. De echte hulpvraag ligt vaak op een dieper niveau. Ook beschouwen we een training of coaching soms als een doel op zich, en niet als een middel om dat doel te bereiken. Het resultaat: de gewenste gedragsverandering wordt niet verankerd binnen het individu of de organisatie.

Menselijke transformatie: onze speeltuin

Met BrainTrain kiezen we resoluut voor echte transformatie. Enkel een concrete gedragsverandering maakt het verschil in de dagdagelijkse realiteit. Maar om tot een blijvende gedragsverandering te komen, moet je op meerdere niveaus transformeren. BrainTrain gaat daarom verder dan het zichtbare gedrag en focust ook op overtuigingen, angsten en weerstanden. Alleen wanneer er een integratie is op alle niveaus en je op een authentieke manier in je kracht staat, is een gedragsverandering blijvend.

Zonder bewustzijn geen transformatie

Om tot nieuw authentiek en congruent gedrag te komen – op het werk en in de privésfeer – moet je bewuster zijn. In de eerste plaats van jezelf. Wat drijft jou of remt je af? Wat raakt jou? Wat is voor jou belangrijk? Zonder dat bewustzijn functioneer je op automatische piloot en verandert er fundamenteel niets. Door je op je gedrag te focussen in plaats van instinctief te reageren, creëer je meer en betere keuzes. Bovendien verlopen je communicatie constructiever en samenwerkingen efficiënter.

Wat zeggen deelnemers?

Ik klopte bij Bart aan om beter feedback te kunnen geven. Mijn verwachtingen werden volledig ingelost en zelfs overtroffen. Bart leerde mij verschillende technieken om mijn emoties de baas te blijven, helder te communiceren en ervoor te zorgen dat anderen zich niet opwinden bij negatieve feedback.

Krystyna Krywen, Language Consultant - Agataal Taalopleidingen

Bart is een enthousiaste trainer die origineel en verrassend uit de hoek komt. Bovendien is hij als coach empathisch, doelgericht en to the point. Hij weet moeiteloos mensen te motiveren om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken.

Sabine Ballet, HR & Office Manager – Atlas Copco Rental

Atlas Copco Rental
ODTH First Class Logistics
Hyline
Van Gansewinkel
ZNA
FOD P&O
Brusselse gemeenschapscentra
CM Leuven
VLIR-UOS
OVAM
4P square
Council of Europe
Proximus SpearIT
ELO Touch
herita
Contrast Law
Janssen Pharmaceutica
NuSkin
Sony
Argenta
Ageas
Belfius
Bosch
Deloitte
Lessius
Stad Antwerpen
VDAB
Vlaamse Overheid
Wolters Kluwer
Oxurion
Dimension data
IC Group
Thrombogenics
Streamz
Siemens
Remmers
C Paramedics
CWS
Elements
Mithra
Universiteit Antwerpen
ESC
FRANKE
Solvari
PSLab
Exellys
Bannister
Enstar
Fluxys
Edmac
AG Insurance
Manuchar
FACQ

Contact

Een vraag over een van onze opleidingen? Meer weten over onze aanpak? Een (vrijblijvende) offerte op maat? Neem dan zeker contact met ons op.

Tot binnenkort!

bart@braintrain.be +32(0)486-85 15 26

Hoe kunnen we je helpen?